Onze diensten

Een goed ontwikkelde applicatie breng je dichter bij je doelgroep. EigenCode presenteert online marketing door middel van mobiele – en webapplicaties.

 

Deze applicaties hebben als voordeel dat ze overal over ter wereld vanaf elke smart phone en elke computer te gebruiken zijn. Voor het ontwikkelen van web- en mobile applicaties is grote professionaliteit en kennis vereist maar ook creativiteit. En dat is voor EigenCode nou precies op het lijf geschreven.

Geïnteresseerd in wat we nog meer doen?

 

Mobiele applicaties

Ook wel een app genoemd. Een app is eigenlijk iets anders dan een softwareprogrammaatje ontwikkeld voor een smart phone (zoals bijvoorbeeld een iPhone). EigenCode ontwikkeld JouwCode door ludieke SMS-modules, creatieve games en doordachte programma’s gericht op B2B en B2C.

 

Internet applicaties

Een perfecte tool om geautomatiseerde bedrijfsprocessen te optimaliseren. Internet applicaties zorgen voor sneller, makkelijker en foutloos werken. Kennis delen en online netwerken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbriefmodules en perfect op elkaar afgestemde CRM-systemen.

 

Biometrie

EigenCode levert softwarepakketten voor toegangscontrole en tijdregistratie, jouw Eigen Sleutel. Biometrie is zo’n sleutel. Een identificatie op basis van unieke lichaamskenmerken, bijvoorbeeld op herkenning van een vingerafdruk. Bij biometrie is het onmogelijk om biometrische data aan iemand anders door te geven of om die kwijt te raken. De biometrische applicaties van EigenCode bevatten tevens een uitgebreid tijdsregistratiesysteem.

Custom made software

Met andere woorden: softwarepakketten volledig op maat gemaakt. Standaardpakketen zijn leuk maar voldoen vaak slechts gedeeltelijk aan de wensen die een bedrijf stelt aan softeare. EigenCode zorgt voor soepel lopende en vlekkeloos werken softwareproducten. Ontwikkeld en afgestemd op jouw wensen en behoeften, Jouw Eigen Code.

Copyright © 2008-2010 EigenSteil

Home | Diensten | Oplossingen | Vacatures | Contact